• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italijan i "kosovska veza" za drogu

Granična policija uhapsila je italijanskog državljanina Antonia Pavonea, u čijem je automobilu pronađeno više od 10 kilograma čistog heroina.

 Italijan i "kosovska veza" za drogu Izvor: MONDO

MUP je saopštio da je ovim hapšenjem presečen još jedan ilegalan lanac trgovine drogom.

Utvrđeno je da je osumnjičeni Pavone (57) pre dva dana iz Srbije, preko teritorije Kosova i Metohije, gde je nabavio drogu, ušao na teritoriju Makedonije preko graničnog prelaza Dolno Blace, odakle se preko Preševa ponovo vratio u Srbiju.

Prilikom kontrole na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije policija je u vozilu "sitroen sakso", italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Pavone, pronašla ukupno 21 paket sa 10 kilograma i 884 grama čistog heroina. Paketi su bili oblepljeni lepljivom trakom, a pojedinačno upakovani u providne plastične vrećice.

Pregledom tehničkih šupljina automobila, u zadnjem braniku vozila pronađeno je šest paketa, ukupne težine 3.114 grama, dok je u rezervnom točku, koji se nalazi na zadnjoj strani vozila, ispod prtljažnika, pronađeno 15 paketa, ukupne težine 7.770 grama.

Pavone će, uz odgovarajuću krivičnu prijavu, u zakonskom roku od 48 sati biti priveden dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE