• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOJA apoteka: Obilježeno 12 godina postojanja

Zdravstvena ustanova MOJA apoteka juče je obilježila dvanaest godina postojanja i uspješnog poslovanja.

 MOJA apoteka: Obilježeno 12 godina postojanja Izvor: Moja apoteka/Promo

Osnovana je 1. jula 2008. godine kao samostalna institucija, te od tada bilježi konstantan rast broja apoteka i broja zaposlenih, što je rezultiralo pozicijom tržišnog lidera kada je apotekarask djelatnost u pitanju. 

MOJA apoteka danas važi za najveći lanac apoteka u BiH, a brojem poslovnih jedinica i geografskom rasprostranjenošću izdvaja se i kao jedan od najvećih lanaca u regionu.  Ova ustanova danas broji preko 100 prodajnih objekata i oko 380 zaposlenih.

Za relativno kratko vrijeme MOJA apoteka je postala  prepoznatljiv brend time što je apotekarsku uslugu podigla na viši nivo, apotekarsku praksu prilagodila potrebama društva i uvela niz novina u poslovanje.

Zahvaljujući spajanje tradicionalnog i modernog  u apotekarskoj praksi upravo ova ustanova izdvojila se  kao tržišni lider, što potvrđuju i brojne nagrade koje ZU MOJA apoteka ponosno nosi.

Izvor: Moja apoteka/Promo

Građani Republike Srpske i BiH prepoznali su napore Moje apoteke da zadovolji njihove potrebe, te su u mnogim istraživanjima i anketiranjima nezavisne istraživačke kuće  ICERTIAS, upravo ovaj lanac apoteka izabrali kao najbolji u BIH, i to 6 puta do sada.

Kako ističu iz ove ustanove, od posebnog značaja im je QUDAL medalja 2020/2021, koja je dobijena na osnovu najnovijih istraživanja, a koja pokazuje da  kupci i pacijenti i dalje  cijene i prepoznaju kvalitet usluge koje im pružaju ZU MOJA apoteka i njeni zaposleni.

Na jučerašnjem susretu sa predstavnicima medija koji je upriličen  povodom dvanaeste godišnjice, direktorica ZU MOJA apoteka, gđa Nataša Stanojević izjavila je da su dobijene nagrade  samo rezultat kontinuiranog ulaganja u kvalitet i modernizaciju rada apoteka,  edukacije kadra, te stalne težnje da se zadovolje sve potrebe sugrađana. Dvanaesti rođendan bio je i povod da se predstavnicima medija ukaže zahvalnost za konstantno praćenje rada, napredovanja i svih aktivnosti koje ZU MOJA apoteka sprovodi.

Kako kažu, ovakav  trend planiraju nastaviti i ubuduće, jer ih svaka pohvala od strane pacijenata i kupaca motiviše da budu još bolji.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE