• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šulić: Volja naroda jača od pravde

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Član Izvršnog komiteta SNSD-a Denis Šulić istakao je da su Doboj i Srebrenica mjesta koja su pokazala da je volja naroda jača od nepravde.

 Šulić: Volja naroda jača od pravde Izvor: Srna

"Građani Doboja i Srebrenice su juče na ponovljenim lokalnim izborima pokazali odgovornost i hrabrost, suprotstavljajući se bespravnim odlukama CIK-a i želim da zahvalim zbog toga građanima koji su juče izašli na izbore", rekao je Šulić u izjavi za Srnu.

On je naglasio da plebiscitarna podrška koju su dobili Boris Jerinić i Mladen Grujičić, a obojica su osvojila više od dvije trećine glasova, predstavlja pobjedu ne samo SNSD-a, već i Republike Srpske, ali u isto vrijeme i pobjedu demokratije i pravde.

"Ne treba zaboraviti kolike i kakve političke pritiske su trpili građani Doboja i mislim da će i u budućnosti ostati nejasno zašto su neke stranke iz Republike Srpske ustale protiv volje naroda ovog grada, a biće zanimljivo posmatrati kako će u narednim danima objašnjavati svoje predizborne izjave o Doboju i Dobojlijama", rekao je Šulić.

On je naveo da bi se, ipak, složio sa predizbornim izjavama političara iz opozicije u Srpskoj koji su govorili da će jučerašnji izbori u Doboju i Srebrenici biti pošteni, te da oni to i jesu bili.

"Ovi izbori su pokazatelj snage SNSD-a koja je utemeljena u volji naroda i koja će biti temelj pobjede na opštim izborima 2022. godine", poručio je član Izvršnog komiteta SNSD-a Denis Šulić.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE