• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Uvjeren sam da ćemo u srijedu usvojiti budžet

Autor Siniša Stanić

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić kaže da vjeruje da će budžet grada biti usvojen u srijedu, kao i da skupštinska većina neće odstupiti od dva predložena amandmana - pomoć porodiljama i zdravstvenim radnicima.

 Ilić: Uvjeren sam da ćemo u srijedu usvojiti budžet Izvor: Srna

"Zakazali smo vanrednu sjednicu na srijedu, na toj sjednici raspravljaćemo o budžetu. Ovaj prijedlog budžeta je nešto drugačiji nego prvi, ali svakako ne dovoljno prihvatljiv za nas. Reagovaćemo sa amandmanima, njih će biti mnogo manje nego prošli put. Djelovaćemo sa dva amandmana, za porodilje i medicinske radnike.

Sam budžet je u nešto drugačijoj formi, isključivo vezano za amandmane koje smo mi podnijeli. Nema krucijalnih promjena, nego isključivo za pomoć konkretnim prijedlogom skupštinske većine. Isto na taj način ćemo prihvatiti te promjene", rekao je Ilić za ATV.

On je dodao da ni novim Prijedlogom budžeta nije predviđena pomoć zdravstvenim radnicima za koju smatraju da je najvažniji amandman.

"Nastavićemo insistirati na tome, ta pomoć medicinskim radnicima sigurno neće riješiti sve njihove probleme niti na taj možemo iskazati potpunu zahvalnost na svemu što su napravili", kaže Ilić.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE