• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Ništa ne može zamagliti činjenicu da se Šmit lažno predstavlja

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da nema tih prijetnji, sankcija i kazni koje mogu zamagliti činjenicu da je Kristijan Šmit nelegalno u BiH i da se lažno predstavlja kao visoki predstavnik.

 Milorad Dodik o Kristijanu Šmitu Izvor: SNSD

"Čiji je on visoki predstavnik i kome, to on najbolje zna. Nama nije i to ne što bi mi htjeli tako ili ne, već zato što Šmit u BiH nije došao onako kako je predviđeno Aneksom 10 Dejtonskog mirovnog sporazuma. To mu očito ne smeta da se miješa u unutrašnja pitanja BiH, da sudi, presuđuje i prijeti", konstatovao je Dodik za Srnu upitan da prokomentariše Šmitove prijetnje da se, kako kaže, mora raditi na tome da se budućnost BiH odvija bez srpskog člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika.

Treba li u budućnosti računati na Dodika, istakao je srpski član Predsjedništva BiH, reći će birači u Republici Srpskoj.

"Ali da na Šmita mi, legalno izabrani političari u ime Republike Srpske, ne računamo ni u sadašnjosti već smo rekli. Tačno je da ga pominjem, ali ne kao građanina Šmita, već kao kolonijalnog upravnika koji se nije izborio ni da dođe u BiH kako su to činili visoki predstavnici od 1995. godine", naglasio je Dodik.

On je rekao da treba samo zamisliti situaciju da neko iz BiH ode u Njemačku i počne da se predstavlja kao njemački kancelar.

"Svi znamo kako bi to završilo", zaključio je Dodik.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE