• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS: Koštunica da javno kaže hoće li poništiti SSP

DS pozvala je Vojislava Koštunicu da građanima Srbije kaže da li ostaje pri svom jedinom predizbornom obećanju da će novi parlament poništiti SSP.

 DS: Koštunica da javno kaže hoće li poništiti SSP Izvor: MONDO

Demokratska stranka (DS) pozvala je predsednika Demokratske stranke Srbije (DSS) i tehničkog premijera Vojislava Koštunicu da građanima Srbije kaže da li ostaje pri svom jedinom predizbornom obećanju da će na prvoj sednici novi parlament poništiti Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju.

"Ako ne traži poništavanje, onda krši svoje jedino predizborno obećanje i pritom svesno ponovo obmanjuje svoje birače zarad pukog opstanka na vlasti sa 11,5 odsto podrške", naveo je DS u saopštenju dostavljenom medijima.

Demokratska stranka podseća da je jedino predizborno obecanje Vojislava Kostunice i DSS bilo da će odmah poništiti SSP i da su pri tom na brutalan način optužili predsednika Srbije i DS Borisa Tadića da je izdajnik i da je potpis na ŠP "Judin pečat".

"DS smatra da je DSS u predizbornoj kampanji stvarala atmosferu linča, deleći građane na patriote i izdajnike i nazivajući političke neistomišljenike državnim neprijateljima", ocenjeno je u saopštenju.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE