• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković promijenio sistematizaciju, tvrdi da će Službeni glasnik sad objavljivati odluke

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanovuković objavio je da su izmjenom sistematizacije u okviru Gradske uprave data ovlaštenja drugoj osobi da "aminuje" odluke za Službeni glasnik Grada.

 Draško Stanivuković Izvor: Mondo - Slaven Petković

"Nakon 60 dana opstrukcija i neobjavljivanja odluka u Službenom glasniku, uspjeli smo riješiti ovaj problem, jer sekretar Skupštine još nije u stanju da obavlja svoj posao, niti da pronađe bilo kakvo rješenje za ovu situaciju, kako on, tako ni rukovodstvo Skupštine Grada", napisao je Stanivuković.

Kaže da su sada data ovlaštenja drugoj osobi da obavlja ovaj posao.

"U konačnici, danas krećemo sa objavljivanjem odluka u Službenom glasniku. A ono što me posebno raduje jeste to da će se ovim riješiti problem stipendiranja naših srednjoškolaca, kao i pravosnažnost odluke o besplatnim građevinskim dozvolama. Iz svake teške situacije izlazimo kao pobjednici, a oni nam svojim opstrukcijama oduzimaju energiju i vrijeme, ali rezultati su ti koji nas motivišu za dalje. Nastavljamo još snažnije", rekao je gradonačelnik.

Odluke koje je u prethodnom periodu donijela Skupština grada Banjaluka i akti koje je donijela aktuelna gradska administracija nisu mogli stupiti na snagu zato što se ne objavljuje Službeni glasnik Grada Banjaluka, a sve zbog odsustva sekretara Skupštine grada Igora Šukala. Sekretar jedini može da potpisuje i šalje akte na objavu u gradski Službeni glasnik.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bob Rock

Sad će i srednjoškolci i studenti da navale na samo dva šaltera u Gradskoj upravi koja primaju podneske... a tamo već stotine boraca u redu...Imaju radnika koliko hoćeš a rade samo dva šaltera, sramota...

MONDO REPORTAŽE