• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Dodik pomaže Srbima na Kosovu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izdvojio je 20.000 KM za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji u okviru humanitarne akcije "Banjaluka je s vama"

 I Dodik pomaže Srbima na Kosovu Izvor: MONDO

Dio navedenih sredstava namijenjen je za kupovinu prehrambenih i higijenskih proizvoda, a preostali dio novca, prema želji predsjednika RS, biće utrošen za kupovinu dječije opreme, hrane i školskog pribora, potvrđeno je iz kabineta predsjednika.

Milorad Arlov, predsjednik Organizacionog odbora veterana "Vrbasa" za prikupljanje humanitarne pomoći Srbima na Kosmetu, rekao je da je predsjednik Srpske još jednom pokazao razumijevanje za Srbe na Kosmetu koji su već godinama suočeni s brojnim problemima, od kojih je najveći borba za opstanak na svojoj vjekovnoj zemlji.

Arlov je apelovao na sve institucije, preduzeća i građane Srpske da se priključe akciji koja traje do petka, 19. avgusta, i pomognu Srbima na Kosmetu, koja će, ukoliko bude potrebno, biti produžena za nekoliko dana.

U humanitarnoj akciji koja je počela 5. avgusta građani i preduzeća u RS donirali su oko pet tona prehrambenih namirnica.

Humanitarnu pomoć građani mogu predati u hali "Metala" u Pilanskoj ulici bb u Banjaluci, radnim danom od 10.00 do 19.00 časova ili na žiro-račun 562-099-00010713-74 - kod NLB Razvojne banke, dok su sve dodatne informacije dostupne na brojeve telefona 065/687 913 i 065/542 024.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE