• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Incijativa Demosa: Mještanima tri naselja obezbijediti besplatno odlaganje smeća

Autor Dragana Božić

Stanarima Dragočaja, Ramića i Prijakovaca mora se obezbijediti besplatno odlaganje smeća, sve dok se ne donese odluka o premještanju deponije na drugu lokaciju, poručio je član predsjedništva Gradskog odbora DEMOS-a Miroslav Tadić.

 Srn2023-8-29_937111_0.jpg Izvor: Srna/Danijela Danojlić

Kako je rekao, mještani pomenutih naselja već dugo imaju problema sa tim što se u blizini njihovih kuća odlaže otpad, zbog čega smatra da oni ne bi trebali plaćati odvoz smeća.

"To je prva odluka koju treba donijeti i tako pomoći mještanima Dragočaja, Ramića i Prijakovaca. Takođe, podržavamo odluku i da se deponija u što skorijem periodu premjesti na neku drugu lokaciju, a koja neće biti u blizini naših kuća", kazao je Tadić, pišu Nezavisne novine.

Pored problema sa deponijom, Tadić je iznio i druge probleme sa kojima se susreću mještani ovih prigradskih naselja.

"Tokom prošlog ljeta uvodili su redukciju vode, što je nedopustivo i nadam se da se to više neće ponavljati. Osim toga veliki problem imamo i sa kanalizacijom", rekao je Tadić, te dodao da im problem predstavljaju i loši putevi u Dragočaju, kao i nedostatak trotoara.

Takođe, Tadić ističe da je veliki problem i to što u njihovom naselju, ali ni u blizini, ne postoji nijedan gradski vrtić.

"U Dragočaju i naseljima u blizini ima dosta djece, a nemamo nijedan gradski vrtić. Zbog toga su roditelji primorani da djecu upisuju u privatne ili da ih vode sve do centra. Smatramo da se to mora što prije riješiti i pozivam Gradsku upravu da u Dragočaju nađu adekvatnu lokaciju i počnu sa gradnjom gradskog vrtića", istakao je Tadić.

(Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE