• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik tvrdi da je Banjaluka bezbjedan grad: Ovdje nema bandi, reketa, nerada...

Autor Dragana Božić

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras da je Banjaluka jedan od najbezbjednijih gradova u regionu i sigurno okruženje za mlade.

 Dodik o bezbjednosti u Banjaluci Izvor: Borislav Zdrinja/Srna

"U Banjaluci nemate nerada, bandi, reketa. Ovo je jedna apsolutno stabilna sredina i to malo ko primjećuje. Međutim, kada bi bezbjednost bila ugrožena, to bi svi primjetili", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Predsjednik Srpske je istakao da je ponosan na Banjaluku, policiju Republike Srpske i sve koji su nesumnjivo doprinijeli činjenici da je Banjaluka jedan od najbezbjednijih gradova u regionu.

"Banjaluka je sigurno okruženje za studiranje, za mladost, za obrazovanje i to želimo da poručimo svima", rekao je Dodik.

On je istakao da Srpska ostaje na tradiciji izgradnje. 

(Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 7

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Nemojte se primati na supljake zoletove. On je tu da pljuje po svemu i svima sem po stanivukovicu. Kao da su topla braca:-)

Cipli

Normalno da smo siguran grad kad u njemu zive cestiti ljudi kao i u ostatku nase zemlje. A ti Zole mora da si mis kad se plasis sjene svoje ili nikad nisi ni bio u BL pa lupetas gluposti.

Ocb

@Zole. Ziv bio daj bar jedan pozitivan komentar na bilo koju vijest iz RS cisto da malo promjenis nam vrijeme. Ubi ova vrucina!

Jole

Ja sam rodjen i odrastao u Banja Luci i slazem se sa Dodikom. Nije da nema kriminala ali ubista,silovanja i slicne stvari kod nas se ne desavaju svakodnevno i takve vjesti kad se i dese izazovu veliko cudjenje medju stanovnistvom. Tako da u pravu je kad kaze da smo jedan od bezbjednijih gradova na svijetu. Uzmite statistiku Beograda, Sarajeva, Zagreba i drugih vecih gradova u okruzenju pa uporedite statistike i vidjecete da se kod nas u godini ne desi sta se desi kod njih za dan.

Zole

Jeste za tebe kad te čuva pet go*ila

MONDO REPORTAŽE