• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRS: Tadića samo zanima vlast po svaku cenu

Tadić na sednici Glavnog odbora DS pokazao da nema nikakvu političku ideju i ideologiju, saopštila SRS u subotu.

 SRS: Tadića samo zanima vlast po svaku cenu Izvor: MONDO

Srpska radikalna stranka saopštila je u subotu da je "predsednik Demokratske stranke Boris Tadić na sednici Glavnog odbora svoje partije pokazao da nema nikakvu političku ideju i ideologiju, već ga samo zanima vlast", jer su mu "dobri socijalisti za koje je govorio da predstavljaju najveće zlo i opasnost za Srbiju".

"Celu izbornu kampanju predsednik DS posvetio je borbi protiv onih koji su upravljali Srbijom devedesetih, a danas je spreman da sve to zaboravi samo zarad golog opstanka na vlasti", ocenili su radikali.

SRS je u saopštenju upitala "kako to da su Tadiću dobri socijalisti za koje su do juče govorili da predstavljaju najveću opasnost i zlo za Srbiju".

Radikali smatraju da su "Tadić i DS u panici zbog gubitka vlasti, pre svega zbog odgovornosti za mnogobrojne kriminalne i korupcionaške afere u prošlosti".

Ta stranka je pozvala socijaliste da "ne dozvoli da krivci za teško stanje u Srbiji ostanu nekažnjeni i građani Srbije ne dočekaju pravdu za koju su glasali na prethodnim izborima".

SRS smatra da u razgovorima o vladi "svi partneri moraju da budu iskreni u nameri da se formira vlast poštenih ljudi koji će biti odgovorni za nacionalni i ekonomski oporavak Srbije".

Radikali su još jednom pozvali SPS da se izjasni sa kim želi u koaliciju radi formiranja vlade, i kako vidi budućnost Srbije i da ih o tome obaveste što pre.

SRS tvrdi da svako onaj ko bi poredio radikale i DSS sa Nenadom Čankom, Vukom Draškovićem, Tadićem i Mlađanom Dinkićem ne želi dobro Srbiji.

Radikali su optužili pomenutu četvoricu političara za progon političkih protivnika, uništenje srpske ekonomije i rušenje nacionalnog i državnog dostojanstva.

(agencije/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE