• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS: Predsedništvo narednih dana o pregovorima sa SPS

Predsedništvo DSS odlučiće narednih dana o tome da li su završeni pregovori sa SPS o formiranju republičike vlade.

 DSS: Predsedništvo narednih dana o pregovorima sa SPS Izvor: MONDO

Portparol DSS Andreja Mladenović je na konferenciji za novinare rekao da će Predsedništvo DSS doneti odluku da li su pregovori sa socijalistima završeni na osnovu analize pregovora i događaja proteklih nedelja, predloga DSS koje je ta stranka uputila SPS-u, kao i reakcija na najnoviju inicijativu za hitno zakazivanje Skupštine Srbije.

Mladenović je rekao da SPS do sada nije odgovorio na pravnu analizu Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju koju su izradili pravni stručnjaci DSS i NS, kao ni na analizu mogućnosti za povećanje penzija na čemu insistira PUPS.

Upitan da li je za danas zakazan sastanak lidera DSS i SPS, Vojislava Koštunice i Ivice Dačića, Mladenović je odgovorio da nema takvu informaciju.

Mladenović je rekao da u DSS nema podela i da su sve odluke na stranačkim organima do sada donošene jednoglasno. On je međutim, naveo da stranački organi nisu doneli odluke da se u opštinama Grocka i Batočina formira koalicija sa Demokratskom strankom i da će zbog toga stranka proceniti šta će uraditi povodom toga.

Mladenović je dodao da zna da je Izvršni odbor beogradskog odbora DSS odlučio da ta stranka u Grockoj ide u koaliciju sa SRS i SPS, ali da ta odluka nije sprovedena na terenu.

Za koaliciju sa SRS i SPS u Beogradu, on je rekao da je taj posao završen i da je najveći deo usaglašen tako da bi već sutra mogla da bude konstituisana gradska skupština i izabrani svi organi vlasti.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE