• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: I dalje smo otvoreni za razgovore

Aleksandar Vučić izjavio je da je ta partija i dalje otvorena za razgovore o formiranju koalicije sa Socijalističkom partijom Srbije

 Vučić: I dalje smo otvoreni za razgovore Izvor: MONDO

Generalni sekretar Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Vučić izjavio je da je ta partija i dalje otvorena za razgovore o formiranju koalicije sa Socijalističkom partijom Srbije ali da je "očigledno da se razgovori vode i na nekoj drugoj strani".

Na konferenciji za novinare, Vučić je potvrdio da su se pre nekoliko dana sreli zamenik predsednika radikala Tomislav Nikolić i predsednik socijalista Ivica Dačić, ali da su, dok je Vučić bio prisutan, razgovarali samo o radu parlamenta i o koaliciji na nivou Beograda.

On je dodao da je "sve u redu" sa koalicionim sporazumom koji su, na nivou Beograda, radikali i socijalisti potpisali sa koalicijom DSSŠ-NS i dodao da ima puno poverenje u predstavnike beogradskog odbora SPS-a.

Generalni sekretar radikala je ponovo kritikovao predsednika Srbije Borisa Tadića i predsedavajućeg parlamenta Jovana Krkobabića zbog toga što smatraju da skupština ne može da se izjasni o dolasku misije EULEKS.

"To je loša poruka srpskom narodu na Kosovu i Metohiji da država ne želi da brine o toj teritoriji", rekao je Vučić.

Takođe je kritikovao najavu tužioca Haškog tribunala Derila Mandisa koji je izjavio da će tražiti da Šešelju, kojem se sudi za ratne zločine, bude nametnut branilac.

Vučić je ocenio da se tužilaštvo odlučilo na takav korak jer je lider radikala "porazio svih 27 svedoka optužbe, nakon čega od optužnice nije ostao ni kamen na kamenu".

(www.mtsmondo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE