• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I PUPS preispituje sporazum o Beogradu

Milan Krkobabić izjavio da će i PUPS preispitati svoj odnos prema postignutom sporazumu sa radikalima i narodnjačkom koalicijom o Beogradu

 I PUPS preispituje sporazum o Beogradu Izvor: MONDO

Predsednik Gradskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić izjavio je da je "očito da socijalisti preispituju postignut sporazum sa radikalima i narodnjačkom koalicijom, te da će i PUPS preispitati svoj odnos prema tom sporazumu.

"Očito je da sada dolazi do preispitivanja tog sporazuma i PUPS ne može ostane po strani i da čeka da neko drugi rešava ta pitanja jer ima obavezu prema svojim glasačima. Neophodno je da i mi sada preispitamo naš odnos prema svemu tome i da definišemo svoju poziciju", rekao je Krkobabić agenciji Beta.

Krkobabić je rekao će PUPS u lokalnim skupštinama u Beogradu na Novom Beogradu činiti većinu sa Demokratskom strankom, Liberalno demokratskom partijom i Socijalističkom partijom Srbije, a da se isto očekuje i u skupštinama na Voždovcu i Paliluli.

On je kazao da očekuje da će u ponedeljak na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda biti verifikovani mandati odbornika.

Krkobabić je naveo da je stav PUPS-a da "u svakom slučaju mora da bude deo skupštinske većine grada" kako bi mogao da realizuje osnovne ciljeve koji se tiču najsiromašnijih slojeva stanovništva Beograda.

"PUPS i u predhodno postignutoj skupštinskoj većini nije bio odlučujući faktor, većina je postojala i bez PUPS-a, ali je bio deo te većine jer su prihvaćeni određeni zahtevi" kazao je on.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE