• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gradiška: Maturanti bacali kontejnere u Savu

Maturanti srednjih škola u Gradišci ove godine slavlje su zamijenili divljaštvom, uništavajući sve što im je došlo pod ruke.

 Gradiška: Maturanti bacali kontejnere u Savu Izvor: MONDO

Nakon burne noći maturanata, park u centru grada i šetalište kraj Save bili su neprepoznatljivi, a svršeni srednjoškolci su čak bacali i kontejnere u rijeku. Pored toga su razbijali staklene flaše, ostavivši iza sebe velike količine stakla, uništavali javne toalete i razbijali kante za smeće, prenosi portal "Etrafika".

Jedna od mještanki osudila je vandalizam maturanata i ocijenila da taj primjer pokazuje da je svaka generacije sve gora i sve više pokušava kroz nasilje da dođe do izražaja.

„Mislim da je ovo velika sramota za naš grad i da bi trebalo da se kazne oni koji su ovo uradili i da se tako da primjer drugima koji bi pokušali nešto slično. Istina je da svake godine grad osvane neuredan nakon maturskih slavlja ali ove godine je najgore. Nadam se da će se nešto promjeniti na bolje“, rekla je mještaka Gradiške.

I u NVO Most osudili su ovaj vandalski čin i napominju da je ovo zaista opomena da se svi uključe u sistamsko rješavanje ovog problema,

Direktor Gradske čistoće u Gradišci Dragoljub Stajčić kazao je da maturanti nisu nanijeli toliko veliku materijalnu štetu, ali da je ovo ipak jedan od pokazatelja da je vrijeme da se policija pozabavi problemima koji prolaze nekažnjeno.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE