• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić: Gdje rade supruge članova PDP-a?

U svojoj deklaraciji o borbi protiv nepotizma PDP-ovci su trebali iznijeti podatke o radnim mjestima svojih supruga, smatra Igor Radojićić

 Radojičić: Gdje rade supruge članova PDP-a? Izvor: MONDO

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić smatra da bi bilo dobro da su "pošteni PDP-ovci u deklaraciji o borbi protiv nepotizma u institucijama i javnim preduzećima Republike Srpske naveli i podatke o radnim mjestima svojih supruga, koje su potpuno pokrile bankarski sektor".

Radojičić je istakao da "supruge PDP-ovaca zarađuju mnogo više od supruge predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika ili člana Predsjedništva BiH Nebojše Radmanovića koje su nezaposlene".

On je rekao novinarima u Banjaluci da se od opozicionih partija u kontekstu ekonomskih politika, do sada, moglo čuti samo da treba zabraniti zapošljavanje supruga, dodavši da je to vjerovatno ključni element ekonomske strategije PDP-a.

"Pitajte kompletno Predsjedništvo PDP-a gdje su njihovi bliski srodnici zaposleni, jer su omiljeni sportovi PDP-a šume i banke", istakao je Radojičić.

Glavni odbor Partije demokratskog progresa (PDP) usvojio je 18. maja deklaraciju o borbi protiv nepotizma u institucijama i javnim preduzećima Republike Srpske, kako bi se njenom primjenom vratilo povjerenje građana u institucije vlasti.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE