• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počeo deveti Proactive

Regionalna edukativna konferencija na kojoj učestvuje više od stotinu PR stručnjaka otvorena je danas na Kozari.

 Počeo deveti Proactive Izvor: MONDO

Proactive 2013, deveta edukativna konferencija o odnosima s javnošću u organizaciji agencije Prime Communications, otvorena je predavanjem jednog od najvećih evropskih PR praktičara, Bil Nikolsa.

Stručnjak sa više od 30 godina međunarodnog iskustva u PR-u i marketingu i voditelj studija odnosa s javnošću i marketinga na “Bucks New University” u Velikoj Britaniji govorio je o trendovima u PR-u, te o promjenama kroz koje prolazi profesija odnosa s javnošću i šta će to podrazumijevati za one koji se bave komunikacijama.

Na trodnevnoj konferenciji okupili su se službenici za odnose s javnošću iz kompanija, organizacija i institucija, marketing menadžeri, community manadžeri i predstavnici digital odjela, blogeri i predstavnici medija iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Crne Gore.

“Drago nam je da smo i na devetom Proactivu uspjeli okupiti regionalne komunikacijske stručnjake koji će u naredna tri dana imati priliku da razmjene iskustva, razgovaraju o trendovima u profesiji, steknu nova poznanstva i uspostave nove saradnje. Iako je za agenciju Prime Communications veliki izazov da zadovoljimo očekivanja učesnika i da iz godine u godinu napravimo bolju konferenciju, sigurni smo da će učesnici i ove godine napustiti Proactive sa novim saznanjima, poznanstvima i pozitivnom energijom po kojoj je ova konferencije poznata u regiji”, istakao je Dragan Močević, generalni direktor agencije Prime Communications.

Učesnici će imati priliku da slušaju predavanja dr Dejana Verčića - profesora na Fakultetu društvenih nauka u Ljubljani, dr Bore Miljanovića - generalnog direktora agencije Represent Communications, Andreja Drapala - konsultanta i lobiste u konsultantskoj kući Consensus, Ivone Janjić - direktorice projekata u marketingu Agrokora i mnoge druge.

Više informacija o PROACTIVE-u 2013. možete pronaći na www.proactive.ba.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE