• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Granulić ponovo na čelu sindikata zdravstva

Dosadašnji predsjednik Sindikata zdravstva i socijalne zaštite RS Milenko Granulić na izbornoj skupštini ponovo je izabran na tu funkciju.

 Granulić ponovo na čelu sindikata zdravstva Izvor: MONDO

Granulić je na petoj izbornoj skupštini Sindikata zdravstva i socijalne zaštite, održanoj danas u Banji Vrućici kod Teslića, za predsjednika izabran jednoglasno, potvrđeno je Srni u Savezu sindikata Republike Srpske.

Obraćajući se delegatima izborne skupštine i gostima, Granulić je rekao da će se granski sindikat, kao i do sada, svim sredstvima sindikalne borbe boriti za očuvanje stečenih i unapređenje postojećih prava članova ovog sindikata.

On je naglasio da će se Sindikat zdravstva i socijalne zaštite Republike Srpske biti protiv donošenja novog zakona o radu Republike Srpske, kao i stavljanja van snage postojećeg zakona o platama radnika u zdravstvu Republike Srpske.

Izbornoj skupštini prisustvovala je i predsjednik Saveza sindikata Republike Srpske Ranka Mišić, koja je naglasila da radnici u Republici Srpskoj žive u najtežim uslovima od nastanka Srpske.

Unutar Saveza sindikata Republike Srpske, na svim nivoima sindikalnog organizovanja održavaju se redovni četvorogodišnji sindikalni izbori.

Izbori su već obavljeni na nivou sindikalnih organizacija, a od 15 granskih sindikata izbori za predsjednika i druge organe na nivou granskih sindikata do sada su završeni za pet sindikata.

Narednih dana slijede izbori za predsjednika i u drugim granskim sindikatima, nakon čega će biti održani i izbori za novog predsjednika Saveza sindikata Republike Srpske.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE