• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovičić: Istraga će imati pozitivan epilog

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić rekao je da će istraga u slučaju Fabrike glinice "Birač" imati pozitivan epilog.

 Jovičić: Istraga će imati pozitivan epilog Izvor: MONDO

Jovičić smatra da će istraga rezultirati podnošenjem krivičnih prijava i hapšenjem lica koja su se bavila inkriminisanim radnjama u ovoj fabrici.

On je ocijenio da je veoma važno što država Litvanija ne stoji iza lica koja su počinila inkriminisane radnje u ovoj fabrici i njenim povezanim firmama.

"Predstavnici istražnih organa Litvanije danas u Banjaluci razgovaraju sa našim timom koji vodi istragu u 'Birču' o daljoj saradnji i svim nedjelima koja su se dogodila u ovoj fabrici i njenim povezanim preduzećima, kao i o temi 'Balkan investment banka", precizirao je Jovičić.

On je rekao novinarima da je Republika Srpska dobila ponudu i drugih država za pružanje međunarodne pomoći u navedenom slučaju.

Jovičić je podsjetio da je ranije rečeno da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uključiti i elemente međunarodne pravne pomoći, kada je u pitanju istraga u Fabrici glinice "Birač".

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE