• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo: U sudaru tramvaja 53 povrijeđena

Pedesetak Sarajlija povrijeđeno je u sudaru dva tramvaja kod Tehničke škole. Jedan dječak sa povredama opasnim po život.

 Sarajevo: U sudaru tramvaja 53 povrijeđena Izvor: MONDO

Kod Tehničke škole oko dva popodne u sudaru dva tramvaja zbog problematične automatske skretnice povrijeđeno pedesetak Sarajlija.

Primarijus dr. Milan Mandilović na vanrednoj konferenciji za novinare kazao je da je u Opštu bolnicu primljeno 25 pacijenta od čega 24 s lakšim i jedan pacijent s težim povredama.

Radi se o dječaku kome su konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život, koji je upućen na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, rekao je Mandilović.

Ostali primljeni putnici imaju povrede ligamenata, mišića i u nekoliko slučajeva frakture kostiju, koje nisu opasne po život, kazao je on.

I u Klinički centar primljeno je 28 putnika, kojima su konstatovane povrede u vidu fraktura, kontuzija, posekotina i udaraca, rekla je portparolka te ustanove Selma Mulić i naglasila da niko nije životno ugrožen, prenijela je agencija Fena.

Kod Tehničke škole danas oko 14:00 časova došlo je do sudara dva tramvaja.

Sudar je prouzrokovala automatska skretnica i to je treći put u posljednje tri godine da ta skretnica izaziva saobraćajne probleme, objavio je "Dnevni avaz".

List navodi da su prednji dijelovi tramvaja smrkskani od siline udara. Oba tramvaja bila su puna putnika, koji su popadali na pod. Oni koji su mogli da se kreću panično su napuštali vozila, a povređene su izvlačili prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju.

(MONDO, foto: Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE