• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Podmetnut požar u Studentskom centru?

U objektu koji koristi Studentski centar Pale, a čiji je vlasnik Olimpijski centar Jahorina, podmetnut je požar. Nema stradalih.

 Podmetnut požar u Studentskom centru? Izvor: MONDO

"Policija je sa lica mjesta izuzela tragove zapaljive tečnosti koja će biti upućena na vještačenje", izjavila je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

"Nepoznati počinioci noćas su obili vrata i podmetnuli požar u prostoru koji je bio predviđen za davanje pod zakup", rekla je Tešićeva i dodala da još niko nije priveden, ali da se pretpostavlja da ovo krivično djelo paljevine ima veze sa davanjem pod zakup tog dijela objekta.

Direktor Studentskog centra Pale Drago Ivanović nije želio da komentariše dovođenje u vezu podmetanja požara i davanja pod zakup dijela objekta, navodeći da su u toku pripreme za izdavanje objekta, ali da ugovor o tome još nije potpisan.

U CJB Istočno Sarajevo procjenjuju da je pričinjena manja materijalna šteta, oko 1.500 KM, dok Ivanović tvrdi da je materijalna šteta daleko veća.

Objekat se nalazi na Koranu a izbijanje požara policiji je prijavio S.B. Odmah nakon prijave patrola policije i pripadnici Vatrogasne brigade Pale izašli su na lice mjesta i lokalizovali požar. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE