• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj "Vukelić": Zločin još nerasvijetljen

Istraga o ubistvu Milana Vukelića "tapka u mjestu".

 Slučaj "Vukelić": Zločin još nerasvijetljen Izvor: MONDO

Prema saopštenju CJB Banjaluka i poslije godinu dana od ubistva Milana Vukelića u Banjaluci , istraga nije dovela do konkretnih rezultata osim što se, kako je navedeno, još obavlja obrada lica koja bi se mogla dovesti u vezu sa ovim krivičnim djelom.

Načelnik Odjeljenja za sprečavanje opšteg kriminaliteta CJB Banjaluka Nedeljko Lubura izjavio je da se vrlo brzo može očekivati rasvjetljavanje krivičnih djela koja je Vukelić prijavljivao, kao što su paljenje njegovog automobila, paljenje kuće njegove majke, prijetnje mobilnim telefonom.

On je podsjetio da istragu o ubistvu Vukelića vodi tim inspektora Kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka, Okružnog tužilaštva Banjaluka, a stručnu pomoć daje FBI, Jedinica za posebne istrage RS , kao i sve policijske strukture u BiH.

Milan Vukelić (1960), koji je bio zaposlen u Zavodu za izgradnju Banjaluke, smrtno je stradao od eksplozije 6. novembra prošle godine u automobilu "ford fijesta" u Ulici Jug Bogdana, u banjalučkom naselju Starčevica. Tom prilikom teško su povrijeđeni Tomislav Dobrinjac, koji je bio na mjestu suvozača, i Slava Pepinović.

Vukelić je u dva navrata prošle godine - u maju i avgustu prijavljivao policiji podmetanje požara - prvi put na automobilu "ford fokus" koji je tada koristio, a drugi put na njegovu kuću u Ulici Momčila Novakovića.

Vukelić je više puta bio izlagan prijetnjama, a u avgustu 2007 godine nepoznata osoba zapalila je porodičnu kuću u banjalučkom naselju Srpske Toplice.

U požaru nije bilo povrijeđenih, a izgorjela je spavaća soba. Vukelić je tada izjavio da sumnja na više osoba.

(Srna / MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE