• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobojski horor još nerazriješen

Patolog Ljubomir Curkić nije mogao da utvrdi identitet nastradalog Živkovića, koga su majka i njena ćerka ubile i isjekle na komade.

 Dobojski horor još nerazriješen Izvor: MONDO

Patolog sudske medicine Opšte bolnice "Sveti apostol Luka" u Doboju Ljubomir Curkić nije mogao da utvrdi identitet nastradalog Boška Živkovića /44/ iz naselja Osječanske Čivčije nakon obdukcije dostavljenih donjih dijelova tijela, saznaje Srna u dobojskoj bolnici.

Portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj Ljerka Stanimirović rekla je da će biti nastavljeno pretraživnje terena i kriminalistička istraga u slučaju nastradalog Živkovića.

Ona je istakla da je saslušano više osoba, ali da još niko nije uhapšen.

Jela Sojić (75) i njena ćerka Nada (43) iz zaseoka Osječanske Čivčije kod Doboja, kako prenose mediji u RS, uhapšene su pod sumnjom da su ubile Boška Živkovića (44), a potom isekle njegovo tijelo. Policija sumnja da su i majka i ćerka bile u ljubavnoj vezi sa Živkovićem, što je i najvjerovatniji motiv ovog svirepog zločina koji je šokirao Doboj i okolinu.

Dijelove Živkovićevog tijela, koji su bili zakopani pedesetak metara od njegove kuće na Jerotića brdu, pronašli su mještani u subotu, 8. novembra. Prepoznao ih je brat nastradalog Nenad Živković po kaišu, pantalonama i ključevima koji su bili u džepu.

Nenad Živković je u svojoj izjavi naveo da je posljednji put vidio brata Boška 20. avgusta i da je njegov nestanak prijavio 4. novembra.

Policijske ekipe juče su u prisustvu svjedoka pretresle kuću, štalu i dvorište Sojićevih, do čijeg imanja može da se dođe samo makadamskim putem od Osječana.

Banjalučki "Press RS" saznaje da je prije tri godine pod sumnjivim okolnostima preminuo Jelin muž Savo, ali da istraga nikada nije pokrenuta. Kako je navedeno u službenoj verziji, „Savo je preminuo pošto se okliznuo i pao pred kućom", iako je komšijama bila sumnjiva neobična rana na Savinoj glavi. Oni tvrde da su Jela i Nada zabranile da povorka krene iz kuće i da rodbini nisu dozvolile dolazak na njegovu sahranu.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE