• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkaz zbog mrkve

Dva službenika Granične policije smijenjeni su zbog teže povrede službene dužnosti.

 Otkaz zbog mrkve Izvor: MONDO

Direktor Granične policije BiH Vinko Dumančić privremeno je suspenzovao dvoje policijskih službenika u Jedinici Granične policije u Bijeljini zbog teže povrede službene dužnosti i službenog položaja.

Policajci, čiji su inicijali D.S. i B.S, dozvolili su 17. oktobra na graničnom prelazu Crnjelovo rad skele van radnog vremena i bez prisustva i kontrole carinskkih službenika, te bez propisane evidencije omogućili ulazak u BiH tri vozila sa za sada nepoznatom robom.

U jednom od vozila marke "folskvagen kedi", kojim je upravljalo lice B.S., pripadnici Policijske stanice Bijeljina pronašli su 700 kilograma mrkve za koju vozač nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe, dok su se druga dva vozila udaljila u nepoznatom pravcu.

Cijeneći da bi bilo štetno po Graničnu policiju BiH da ovi policijski službenici i dalje ostanu na dužnosti, doneseno je rješenje o privremenoj suspenziji koja će trajati do okončanja disciplinskog postupka ili do okončanja krivične istrage.

Disciplinska komisija Granične policije i Kancelarija za profesionalne standarde i unutrašnju kontrolu prethodno su utvrdili postojanje osnovane sumnje da su ovi policajci počinili teže povrede službene dužnosti, jer su svojim ponašanjem narušili ugled policijskog organa i zloupotrijebili službeni položaj.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE