• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U pripremi zakon o državnoj imovini

Komisija za državnu imovinu zadužena da u roku od 20 dana pripremi i Savjetu ministara BiH dostavi prijedlog zakona o državnoj imovini.

 U pripremi zakon o državnoj imovini Izvor: MONDO

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Nikola Špirić je pojasnio da će taj zakon biti zasnovan na principima da u vlasništvu države bude nepokretna imovina potrebna za rad državnih institucija, uključujući perspektivnu nepokretnu i pokretnu vojnu imovinu, a da ostala imovina, kao i neperspektivna vojna imovina, bude u vlasništvu entiteta, odnosno kantona i opština, u skladu sa potrebama entitetskih, kantonalnih i opštinskih institucija.

Iz Savjeta ministara BiH saopšteno je da je Špirić naglasio opredijeljenost BiH za punopravno čanstvo u EU i NATO, te informisao Bisonjera o aktuelnim dešavanjima u vezi sa sporazumom političkih lidera, sa posebnim akcentom na rezultate tematske sjednice koja je održana juče.

Bisonjero je ocijenio da je do sada postignut značajan napredak u BiH, posebno u oblasti odbrane i pozvao na nastavak provođenja reformi kako bi BiH nastavila put ka članstvu u EU i NATO. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE