• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sarajevo: Sedam povrijeđenih u pucnjavi

Dvije osobe su teže povrijeđene, a pet je zadobilo lakše povrede u sinoćnoj pucnjavi u sarajevskom naselju Grbavica.

 Sarajevo: Sedam povrijeđenih u pucnjavi Izvor: MONDO

Inspektor u MUP-u Kantona Sarajevo Dragan Mioković potvrdio je danas Srni da je meta sinoćnje pucnjave u ugostiteljskom objektu "Inkognito" u sarajevskom naselju Grbavica teško povrijeđeni dvadesetpetogodišnji Fatmir Mujaj, koji je od ranije poznat policiji.

Mioković je naglasio da policija raspolaže indicijama o mogućem izvršiocu sinoćnjeg napada u ugostiteljskom objektu "Inkognito", u kojem su dvije osobe teže povrijeđene, a pet je zadobilo lakše tjelesne povrede.

"U saradnji sa još nekim sigurnosnim agencijama preduzimamo sve mjere i radnje na lociranju i pronalasku napadača", rekao je Mioković.

Mioković je objasnio da su, najvjerovatnije djelovanjem rikošeta, u predjelu nogu povrijeđene još dvije osobe koje nisu bile u društvu direktno napadnutog, dok su četiri osobe lakše povrijeđene u metežu koji je nastao nakon pucnjave.

Portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić rekla je Srni da su noćas u ovu medicinsku ustanovu dovezeni Fatmir Mujaj sa ustrelnim ranama u abdomen i toraks i Mevludin Kadrić (25), koji je ranjen u stopalo.

"Mujaj se trenutno nalazi na Klinici za anesteziju i reanimaciju i priključen je na mehaničku respiraciju. Nakon višečasovne operacije, njegovo zdravstveno stanje je i dalje kritično", rekla je Jandrićeva.

Ona je navela da Mevludin Kadrić, koji je smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju, nije u životnoj opasnosti.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE