• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pet osumnjičenih za pucnjavu u Sarajevu

Policija traga za Mersedom Hadžićem (32), Elvisom Hodžićem (33), Osmanom Vantićem (25), Bahrijom Kačaporom (36) i Fikretom Kajevićem (36)

 Pet osumnjičenih za pucnjavu u Sarajevu Izvor: MONDO

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo traga za pet osoba koji se dovode u vezi sa sinoćnjom pucnjavom u ugostiteljskom objektu "Inkognito" u sarajevskom naselju Grbavica, u kojoj je sedam lica povrijeđeno.

U saopštenju kantonalnog MUP-a navodi se da policija traga za Mersedom Hadžićem (32) iz Kalesije, Elvisom Hodžićem (33) iz Sarajeva i Osmanom Vantićem (25) iz Tuzle, Bahrijom Kačaporom (36) iz Sarajeva i Fikretom Kajevićem (36) iz Prijepolja, a nastanjenim u Sarajevu.

Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo moli građane koji rapolažu bilo kakvim saznanjima koja bi ukazivala na mjesto skrivanja ili kretanja ovih osoba da ih ustupe policiji na brojeve telefona 122, 206- 666, 207-777 ili najbližoj policijskoj stanici.

MUP Kantona Sarajevo saopštio je da je, prema izjavi dežurnog ljekara, zdravstveno stanje teže povrijeđenog Fatmira Mujaja (25) stabilno i da se nalazi van životne opasnosti.

Inspektor u MUP-u Kantona Sarajevo Dragan Mioković potvrdio je danas Srni da je meta sinoćnje pucnjave u "Inkognitu" teško povrijeđeni Mujaj, koji je od ranije poznat policiji.

U sinoćnjoj pucnjavi dva lica su teže povrijeđena, a petoro ih je zadobilo lakše tjelesne povrede.

Portparol Kliničkog centra Koševo Biljana Jandrić rekla je Srni da su noćas u ovu medicinsku ustanovu dovezeni Mujaj sa ustrelnim ranama u abdomen i toraks i Mevludin Kadrić (25), koji je ranjen u stopalo. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE