• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osumnjičeni narkodileri na slobodi

Sud BiH ukinuo je pritvor Radenku Pejoviću, Marici Ćulum, Borisu Samardžiću i Mirjani Vujović osumnjičenim za trgovinu drogom.

 Osumnjičeni narkodileri na slobodi Izvor: MONDO

Sud je im je zabranio da napuste boravište i putovanja van BiH, zbog čega su im privremeno oduzeti svi važeći pasoši.

Zabranjeno im je da posjećuju mjesta gdje bi eventualno mogli doći u međusobni kontakt, u kontakt sa ostalim osumnjičenima i svjedocima i naloženo javljanje u nadležne policijske stanice.

U okviru akcije razbijanja takozvane "Bilećke grupe" u avgustu je uhapšeno dvadesetak lica pod sumnjom da su, preko Bileće u Hrvatsku prebacili više od pola tona marihuane.

U širokoj policijskoj akciji u cijeloj BiH provednoj prema nalogu Okružnog tužilaštva Trebinje i Suda BiH radi razbijanja narko-mafije uhapšen je Radenko Pejović (37), rođen je u Foči, a nastanjen u Istočnom Sarajevu, pripadnik specijalne jedinice Federalne uprave policije, a ranije i pripadnik MUP-a Republike Srpske.

Sud BiH u avagustu je odredio pritvor Željku Iliću, Nikoli Glušcu, Goranu Svorcanu, Marici Ćulum, Aleksandru Đedoviću, Borisu Samardžiću, Iliji Bjeletiću, Zdravku Jurkoviću, Anti Prci, Sabri Ramiću i Mirjani Vujović zbog sumnje da su trgovali drogom.

Sumnja se da su Glušac, Ilić Svorcan i Marica Ćulum organizovali i rukovodili grupom, koja je zajedničkim djelovanjem prodavala drogu.

Oni se sumnjiče, navodi Sud BiH, da su u više navrata organizovali kupovinu i prodaju većih količina opojne droge, od 106, 104, 49 i 57 kilograma, iz Crne Gore.

Drogu su Đedović, Samardžić, Bjeletić, Prce, Ramić i Mirjana Vujović, zajedno s drugim osumnjičenima, prenosili, držali, prevozili i dalje prodavali.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE