• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Saučesnici Dodika" i na Fejsbuku

Na sajtu "Fejsbuk" formirana je grupa "Saučesnici Milorada Dodika" kojom članovi daju podršku premijeru RS, poslije podnošenja prijave protiv njega.

 "Saučesnici Dodika" i na Fejsbuku Izvor: MONDO

"Fejsbuk" grupi za tri dana postojanja pridružilo se gotovo 1 200 članova.

Grupa je pokrenuta nakon što su pet poslanika SNSD, te savjetnici premijera RS i srpskog člana Predsjedništva BiH, podnijeli krivične prijave protiv sebe kao saučesnika premijera RS u izvršenju zločina ekonomsko-socijalnog razvoja RS.

Poslanik SNSD koji je pokrenuo ovu grupu Srđan Mazalica rekao je da ''Fejsbuk'' omogućava moderan način komunikacije i u ovom slučaju pokazuje raspoloženje javnog mnjenja na savremen način, piše "Fokus".

''Članovi se osjećaju krivima, jer smatraju da prenos nadležnosti s entitetskog nivoa na državni ne treba da se dešava suprotno Dejtonskom sporazumu'', istakao je Mazalica, te dodao da su ovi članovi, krivi, jer im je politički stabilna i napredna RS u srcu.

On je rekao da se grupi na ''Fejsbuku'' mogu pridružiti svi koji podržavaju Dodika, odnosno koji se osjećaju krivima jer se zalažu za stabilnu i jaku Srpsku, za poštivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma, Ustava RS i Ustava BiH, zakona i zakonskih procedura.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE