• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Župljanin kolegama lovcima: Dobar pogled!

Haški optuženik Stojan Župljanin putem telefona pozdravio dugogodišnje prijatelje LU "Jelovka" lovačkim pozdravom "dobar pogled"

 Župljanin kolegama lovcima: Dobar pogled! Izvor: MONDO

Na tradicionalnom druženje lovaca koje je organizovalo Lovačko udruženje "Jelovka" u Maslavarama oko 300 učesnika i gostiju je putem telefona pozdravio haški optuženik Stojan Župljanin, bivši dugogodišnji predsjednik ovog udruženja.

Žipljanin je pozdravio učesnike susreta tradicionalnim lovačkim pozdravom "dobar pogled".

"Iako daleko od vas i bez mogućnosti bilo kakve komunikacije, za sve ove godine sam bio uz vas, hrabrio vas i bodrio, divio se vašoj slozi i jedinstvu akcije. Vaša sloga i želja da istrajete i meni je davala snagu i nadu. Uz vas su moje misli i duh, i ostaće vječno, ma gdje se nalazio. Molim vas vodite brigu o bezbjednosti u lovištu", rekao je Župljanin.

Predsjednik "Jelovke" Ranko Božičković rekao je da je zahvalan Haškom tribunalu koji je odobrio telefonsko obraćanje Župljanina.

Na ovogodišnjem 19. susretu, koje Udruženje "Jelovka" tradicionalno organizuje krajem februara, okupilo se oko 300 učesnika iz Maslovara i gostiju iz susjednih lovačkih udruženja.

"Raduje nas što nakon sticanja punoljetstva naše udruženje nastavlja organizovanje susreta", rekao je Božičković, pozdravivši učesnike i potom predavši poštenje jednom od najstarijih maslovarskih lovaca Ratku Mikanoviću.

Na susretu su dodijeljena priznanja zaslužnim pojedincima za doprinos na uzgoju i zaštiti divljači.

Dobitnici priznanja su Dragutin Mataruaga, Gojko Đurić, Milanka Jovanović, Vukašin Vojinović, Radovan Marković, Velimir Trifković, Ragib Salkić, Brane Malijević i Žarko Bubić.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE