• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvoje mrtvih u udesima kod Banjaluke

Radosava Kuzmanović, medicinska sestra i djevojčica iz Prnjavora su poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Banjaluke.

 Dvoje mrtvih u udesima kod Banjaluke Izvor: MONDO

Nesreća u kojoj su učestvovala kola Hitne pomoći Doma zdravlja iz Laktaša i Opel Vektra srbijanskih registarskih oznaka iz Rume, dogodila se oko 16 časova.

Potvrđeno da su kola Hitne pomoći prevozila povrijeđenu djevojčicu koja je nastradala u drugoj saobraćajnoj nezgodi dva sata ranije u Popovićima kod Prnjavora. Vozač hitne je u Drugovićima prešao na suprotnu stranu ceste i direktno se sudario sa vektrom.

Očevici za MONDO kažu da ima nekoliko povrijeđenih, a na mjestu nesreće saobraćaj je još uvijek blokiran. Prema nepotvrđenim informacijama u nesreći su učestvovala najmanje tri automobila, od kojih jedno ima registracijske oznake Rume.

Portparol Kliničko - bolničkog centra u Banja Luci Tamara Radlović potvrdila je da su u nesreći poginule najmanje dvije osobe.

"Povrijeđeni su Mišo i Mirjana Četić, Božo Mijatović, Sanja Vinčić, Dragica Pijunović i Goran Lišković koji su ostali na liječenju. Svi se nalaze u Kliničko - bolničkom centru u Banjaluci i stanje im je za sada stabilno", rekla je Radlovićeva  za MONDO.

On je dodala da je jedino kući pušten Goran Lišković, vozač Hitne pomoći Doma zdravlja iz Laktaša koji je zadobio prelom stopala.

Očevici koji su se zatekli na mjestu nesreće opisali su da je sudar kola Hitne pomoći i Vektre bio stravičan.

"Hitna je jurila iz pravca Prnjavora i vozač je skrenuo u suprotnu traku kojom je nailazila Vektra iz pravca Banjaluke. Nakon toga uslijedio je strahovit sudar. Oba auta su završila u kanalima pored puta, Vektra je potpuno uništena, a komadi auta letjeli su po cijelom putu", kazao je očevidac.

Očevici su ispričali i da su vatrogasci gotovo 15 minuta pokušavali izvući vozača vektre koji kako su naveli, nije davao znakove života.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE