• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poštar pobjegao s parama i ljubavnicom?

Prema nezvaničnim informacijama, poštar iz Modriče je zadužio oko 18 hiljada KM a potom otišao s ljubavnicom u nepoznatom smjeru

 Poštar pobjegao s parama i ljubavnicom? Izvor: MONDO

Policijskoj stanici u Modriči u utorak naveče prijavljeno je da se poštar zaposlen u Radnoj jedinici Modriča, Cvijetin Mitrović (51), nije vratio na razduženje, iako je tokom dana uzeo veći iznos novca za isplatu penzija.

Iz " Pošta Srpske " saopšteno je da je Mitrović nestao pod nerazjašnjenim okolnostima, a njegov nestanak primijetili su u popodnevnim časovima. Odmah nakon što su shvatili da Mitrović neće doći s terena, upravnik pošte i kontrolor počeli su potragu, a kako ga nisu pronašli, obavijestili su policiju.

"Utvrđeno je da je poštar ujutro tog dana zadužio određeni iznos novca na ime isplate penzija građanima. U prijepodnevnim časovima vratio se u Radnu jedinicu i zadužio novi iznos novca, nakon čega je otišao kući, ostavio službenu odjeću i, zajedno s njemu poznatim licem, napustio područje opštine Modriča", rekla je novinarima Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama banjalučkog "Fokusa", Mitrović je prvi put zadužio deset hiljada maraka, a oko podneva preko osam hiljada, namijenjenih za isplatu 44 penzije i 75 dječjih dodataka. Sav novac je zadržao za sebe, a potom je otišao s ljubavnicom u nepoznatom smjeru.

"Budući da se radi o službeniku pošte koji, prema saznanju policije nije razdužio iznos novca koji mu je bio povjeren, pošta je, kao oštećena strana upućena da preduzme potrebne mjere prema svom službeniku", istakla je Stanimirovićeva i dodala da će Policijska stanica Modriča Okružnom tužilaštvu u Doboju podnijeti izvještaj, a preko CJB Doboj raspisati potjernicu.

U saopštenju "Pošta Srpske" ističe se da će korisnici kojima penzija zbog nestanka poštara nije dostavljena biti obeštećeni i da će im biti naknadno isplaćena.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE