• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijavljen pokušaj otmice dvanaestogodišnjakinje

Muškarac čiji su inicijali K.R. iz Prijedora policiji je prijavio da su dva nepoznata lica pokušala da otmu njegovu dvanaestogodišnju nećakinju.

 Prijavljen pokušaj otmice dvanaestogodišnjakinje Izvor: MONDO

K.R. je u prijavi policiji naveo da su otmičari pokušali silom da uvuku djevojčicu u "džip" crne boje, nepoznatih registracija, navodi se u informaciji Stanice javne bezbjednosti u Prijedoru.

Nakon kraćeg vremena pustili su je, a maloljetna devojčica nazvala je strica, koji je slučaj prijavio prijedorskoj policiji.

K.R. je kidnapovanje nećakinje prijavio u petak, 6. marta u 18.20 časova, a pokušaj otmice dogodio se u Rudničkoj ulici oko 18.00 časova, saopšteno je iz Odjeljenja kriminalističke policije Stanice javne bezbjednosti Prijedor.

O događaju je upoznat i dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, Područna kancelarija Prijedor, i sva ovlaštena službena lica MUP-a RS.

Oni provjeravaju navode prijave, motive i sve ostale informacija i indicije koje bi mogle dovesti do rasvjetljavanja pokušaja otmice, navode u Stanici javne bezbjednosti Prijedor.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE