• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halid Bešlić stabilno, ali gubi vid?

Pjevač Halid Bešlić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Sarajeva, a, prema poslednjim informacijama, nije u životnoj opasnosti.

 Halid Bešlić stabilno, ali gubi vid? Izvor: MONDO

Portparolka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandrić za Sarajevo-x.com je saopštila da je završena operacija poznatog bosanskohercegovačkog pjevača, koji je teško stradao u automobilskoj nesreći u Vogošći.

Bešlić je prebačen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju KCUS-a.

"Operacija je završena, doktori nisu optimistični kada je u pitanju njegovo desno oko, gdje je stanje loše u domenu vidne funkcije. Sve ostale povrede su sanirane, a za njegov potpuni oporavak sada treba vremena", kazala je Jandrić za portal.

U Klinički centar Koševo primljen je jutros oko 4 sata i 20 minuta sa težim povredama kostiju lica i trenutno je u operacionoj sali.

Prilikom udesa, Bešlić je bio sam u automobilu i nije bio vezan pojasem.

Dragan Mioković, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je potvrdio da se saobraćajna nesreća dogodila u Alipašinoj ulicu, na području opštine Vogošća.

"Do nesreće je došlo kada je automobil marke Škoda superb sletio s kolovoza kojim je upravljao Halid Bešlić. Popularni pjevač zadobio je teže tjelesne povrede te prebačen na Klinički centar Univeziteta u Sarajevu. Pripadnici policije obavili su uviđaj, a više detalja o uzroku nesreće znaće se nakon analize slučaja", kazao je Mioković.

Bešlić je jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u Bosni i Hercegovini. Rodjen je 1953. godine u opštini Sokolac. Objavio je 16 albuma.
(MONDO/agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE