• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bombom pod automobil komandira

M.B. (26) se sumnjiči da je aktivirao ekplozivnu napravu u garaži kuće komandira Jedinice za podršku CJB Trebinje

 Bombom pod automobil komandira Izvor: MONDO

Trebinjska policija dostavila je Tužilaštvu BiH izvještaj protiv M.B. (26) iz Bileće zbog sumnje da je podmetnuo i aktivirao ekplozivnu napravu u garaži kuće komandira Jedinice za podršku Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje Petra Kozjaka.

Načelnik CJB Goran Zubac rekao je na konferenciji za novinare da je osumnjičeni 9. maja 2006. godine oko 4.00 časa pokušao iz bezobzirne osvete da ubije P.K. tako što je podmetnuo i aktivirao oko 1 000 grama TNT eksploziva.

Od eksplozije je pričinjena veća materijalna šteta na kući i vozilu marke "golf 2" u vlasništvo Kozjaka, kao i na susjednoj kući njegovog oca.

Prema nezvaničnim saznanjima, riječ je o Miljanu Vujoviću, koji je već osuđen na osam godina zatvora zbog ranije pričinjenog teškog ubistva.

Izvještaj protiv njega CJB Trebinje dostavio je Tužilaštvu BiH juče.

Zubac je rekao da je trebinjska policija juče uhapsila lica čiji su inicijali N.V. zvani Malac (22) i M.N. zvani Glava (26), nastanjeni u Trebinju, zbog sumnje da su ukrali tri automobila i od vlasnika iznuđivali novac radi vraćanja vozila.

Policija je juče obavila pretres dvije lokacije u Trebinju koje koriste ova lica i izuzela određene predmete i dokaze nakon čega su oni uhapšeni zbog sumnje da su počinili krađu, tešku krađu, iznudu i pokušaj iznude, istakao je Zubac.

On je rekao da se ova lica sumnjiče da su 7. januara ukrali u Trebinju putnički automobil marke "rover" u vlasništvo D.D., potom 3. februara u Gacku automobil "mercedes" u vlasništvo V.D., kao i da je N.M. u noći 13 . na 14. februar u Trebinju prisvojio vozilo "mercedes" u vlasništvo I.M.

Osumnjičeni su uz tri izvještaja o počinjenim krivičnim djelima predati Okružnom tužilaštvu u Trebinju.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni su Nikola Vujović i Miroslav Ninković, koji se od ranije sumnjiče za izvršenje više krivičnih djela.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE