• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oporavlja se Halid Bešlić

"Vitalni parametri su stabilni, čak postoje i blaga poboljšanja, ali dalji pregledi pokazaće da li je došlo do nekih većih promjena", kažu ljekari.

 Oporavlja se Halid Bešlić Izvor: MONDO

Zdravstveno stanje jednog od najpoznatijih folk pjevača bivše Jugoslavije Halida Bešlića, koji je u utorak povređen u saobraćajnoj nesreći nedaleko od Sarajeva, u srijedu je bilo stabilno.

Biljana Jandrić, portparolka sarajevskog Kliničkog centra "Koševo", rekla je da se Bešlić još nalazi na Odeljenju intenzivne nege u Klinici za neurohirurgiju.

"Vitalni parametri su mu stabilni, čak postoje i neka blaga poboljšanja, ali dalji kontrolni pregledi pokazaće da li je došlo do nekih većih promjena", objasnila je Jandrićeva. Ona je demantovala navode pojedinih medija koji su objavili da je popularni pjevač nakon nesreće ostao bez oka, piše "Blic".

Podsjetimo, popularni pjevač povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći u utorak u četiri sata u mjestu Kobilja Glava na putu Vogošća - Sarajevo.

Vraćao se sa svoje pumpe iz Semizovca i bio je sam u "škodi superb", kada je iz još neutvrđenih razloga u Alipašinoj ulici izgubio je kontrolu nad vozilom i automobil je sletio s puta.

Teško povrijeđeni Bešlić, koji u trenutku nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom, prevezen je u bolnicu, a njegova "škoda superb" poslata je na vještačenje.

Bešliću su maksilofacijalni hirurzi i oftamolozi sedam sati operisali njegovo lice i oko.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE