• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doboj: Ubio ženu, pa sebe

Šezdesettrogodišnji Milan Miletić iz Grabovice u opštini Doboj ubio pedesetčetvorogodišnju suprugu Zagorku, a nakon toga izvršio samoubistvo.

 Doboj: Ubio ženu, pa sebe Izvor: MONDO

Centar javne bezbjednosti (CJB) Doboj saopštio je da je Milan Miletić (63) jutros između 4.00 i 5.00 časova u blizini porodične kuće u naselju Grabovica, opština Doboj, iz vatrenog oružja usmrtio Zagorku (54), a nakon toga istim oružjem izvršio samoubistvo.

Milan je Zagorku usmrtio hitcima iz pištolja, a zatim je nazvao sina i rekao da je ubio majku. Potom je sebi oduzeo život.

"Nakon saznanja da je navedeno lice izvršilo ubistvo supruge, policija je izašla na lice mjesta, gdje je u blizini dvorišnog objekta pronašla beživotna tijela oba supružnika. Na osnovu pronađenih tragova na licu mjesta, utvrđeno je da je M. M., nakon ubistva supruge, pucanjem iz istog vatrenog oružja izvršio samoubistvo", navodi se u saopštenju.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, izvršili su inspektori Sektora kriminalističke policije CJB Doboj, zajedno sa ljekarom mrtvozornikom Doma zdravlja Doboj.

Tijela supružnika prevezena su u prosekturu dobojske bolnice, gdje će, po naredbi dežurnog tužioca, biti izvršena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Srna saznaje da Milan i Zagorka Miletić imaju dva sina, od kojih se jedan nalazi u inostranstvu, a drugi je zaposlen u Oružanim snagama BiH.

(MONDO/Agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE