• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šef policije uputio lažnu dojavu o bombi

Šef policije u Prijedoru prekinuo slavlje preko 200 žena tako što je uputio lažnu dojavu o bombi u objektu gdje se proslava dešavala.

 Šef policije uputio lažnu dojavu o bombi Izvor: MONDO


Načelnik Stanice javne bezbjednosti "Prijedor" Goran Mikanović prekinuo je osmomartovski slavlje preko 200 žena iz prijedorske fabrike keksa "Mira" tako što je  uputio dojavu o bombi u ugostiteljskom objektu gdje se proslava dešavala, piše "Press RS".

Vlasnik "Vile Dragojević" Goran Dragojević kaže da je Mikanović 8. marta sa još četvoricom prijatelja došao pijan u ovaj ugostiteljski objekat i bez ikakvog povoda počeo da se ponaša bahato i prijeti da će prekinuti slavlje.

"Dozvolio sam im da popiju piće. Međutim, kada sam ih zamolio da odu, Mikanović je počeo da iz sveg glasa viče 'znaš li ti ko sam ja' i 'hoćeš li da sad sve istjeram iz objekta!'. Uzeo je mobilni i počeo da piše SMS poruke, a potom je izašao napolje. Vratio se poslije nekoliko trenutaka i pozvao prijatelje da idu. Nije prošlo par minuta od njihovog odlaska, a pred objekat je banula policija! Rekli su mi da je javljeno da je podmetnuta bomba i sve žene su istjerali napolje", objašnjava Dragojević.

On kaže da je uvjeren da je Mikanović uputio lažnu dojavu o bombi. "Nije mi samo jasno zbog čega je to učinio", kaže Dragojević i dodaje da su, za razliku od Mikanovića, njegovi prijatelji bili korektni.

Odlično obaviješteni izvor "Pressa RS" iz MUP-a RS kaže da je Unutrašnja kontrola MUP-a zbog ovog, ali i još nekih slučajeva u koje je umiješan načelnik prijedorske SJB Goran Mikanović, protiv njega vodi istragu.

"Mikanović je priznao inspektorima Unutrašnje kontrole da je javio policiji da je u 'Vili Dragojević' podmetnuta bomba, ali tvrdi da nije riječ ni o kakvoj zloj namjeri, već da je policija imala ozbiljne indicije da se u objektu nalazi eksplozivna naprava. Unutrašnja kotrola se i dalje bavi tim slučajem", kaže sagovornik lista.

Načelnik Stanice javne bezbjednosti "Prijedor" Goran Mikanović potvrdio je za "Press RS" da je on javio da je podmetnuta bomba u "Vili Dragojević" i da je to učinio sa svog službenog telefona.

"Ne znam šta sada priča Goran Dragojević, ali vjerujem da je to pokušao da predstavi kao napad na njega i njegovu porodicu, što nije tačno! Mi smo imali saznanja da je u objektu bomba i morali smo to da provjerimo! Nije riječ ni o kakvom bahatom ponašanju. Niko se ne pita šta bi se desilo da je bomba eksplodirala među tri stotine žena", kaže Mikanović.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE