• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pregazila djeda i unuku zbog CD-a?

Branka Balaban (53) priznala da je nekoliko sekundi prije teške saobraćajne nesreće u banjalučkom naselju Borik mijenjala CD u automobilu

 Pregazila djeda i unuku zbog CD-a? Izvor: MONDO

CJB Banjaluka će nakon saslušanja Branke Balaban (53) iz Tukova kod Prijedora, podnijeti protiv nje krivičnu prijavu zbog izazivanja teške nesreće u kojoj su u 19. marta u banjalučkom naselju Borik poginuli petogodišnja A.G. i njen djed Momčilo Kuridža (63), potvrđeno je "Nezavisnim novinama" u policiji.

List, pozivajući se na policijske izvore, piše da je Balabanova priznala da je nekoliko sekundi prije nesreće mijenjala CD u automobilu.

Banjalučki tužilac Dijana Kukobat izjavila je da nema zakonskih osnova da Balabanovoj bude određen jednomjesečni pritvor.

Banjalučko tužilaštvo je nakon nesreće naredilo da budu izvršena sva neophodna vještačenja, pa tako i tehničke ispravnosti vozila "folksvagen polo", koji je u trenutku nesreće vozila Balabanova.

Branki Balaban su oduzeti mobilni telefoni da bi bilo utvrđeno da li je u vrijeme nesreće razgovarala sa nekim, navodi list i dodaje da će uzorak krvi osumnjičene biti upućen na analizu.

Maksimalna kazna za krivično djelo za koje se tereti Balabanova je osam godina zatvora.

"Nezavisne novine" saznaju da je Balabanova vlasnica apoteke "Zdravlje" u prijedorskom naselju Pećani, a koju je inspekcija zbog nezakonitog poslovanja u više navrata zatvarala.

Na Rebrovačkom groblju u Banjaluci sutra će biti sahranjeni petogodišnja djevojčica i njen djed, koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći 19. marta na Bulevaru vojvode Živojina Mišića u banjalučkom naselju Borik.

Unuku i djeda, dok su prelazili pješački prelaz u neposrednoj blizini marketa "Maksi", pri nedozvoljenoj brzini udarila je Branka Balaban.

Uviđaj na mjestu nesreće pokazao je da Balabanova nije kočila, te da su auto nakon nesreće zaustavili stubovi pored puta.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE