• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sram te bilo, Tihiću!"

U skupštinskom materijalu za Brčko, koji je dostavljen Ustavno-pravnoj komisiji parlamenta BiH, pronađena 'prijeteća' poruka upućena lideru SDA.

 "Sram te bilo, Tihiću!" Izvor: MONDO

"Želim svim izdajnicima BiH, a pogotovo Sulejmanu Tihiću dug život i tešku bolest, sram te bilo, izdaješ našu Bosnu, sram te bilo i sve vas koji to radite", navodi se u poruci.

Član ove komisije Drago Kalabić, poslanik SNSD-a izjavio je za "Glas Srpske" da smatra da iza svega stoji Haris Silajdžić i njegovi lobisti, jer on i njegova Stranka za BiH čine sve da obore amandman o statusu distrikta Brčko.

On kaže da je na sjednici Komisije bilo veoma malo konstruktivne rasprave, kao i da su joj dostavljene radikalne i neodmjerene poruke koje se nisu ticale suštine teksta amandmana.

"Glas Srpske" piše da je Ekrem Ajanović iz Stranke za BiH rekao u neslužbenom razgovoru sa novinarom tog lista da je Silajdžić dobio neka upustva iz inostarnstva i da je sada "stvar legla".

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH Dušanka Majkić rekla je da nije nimalo prijatno raditi u Sarajevu i slušati uvredljive i pogrdne komentare na račun srpskih poslanika.

Poslanik SDS-a u parlamentu BiH Savo Erić rekao je da neće prisustvovati sjednici ako na dan zasjedanja ispred zgrade Parlamenta budu okupljeni demonstanti.

Poslanik PDP-a Branko Dokić ocijenio je da su uvredljivi plakati "patriotskih snaga", koji su prošle sedmice unešeni u parlament BiH, umnogome podsjetile na devedesete.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE