• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbačen izvještaj o radu Ministarstva spoljne trgovine

Komisija Predstavničkog doma parlamenta BiH odbacila Izvještaj o radu Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa za 2008. godinu.

 Odbačen izvještaj o radu Ministarstva spoljne trgovine Izvor: MONDO

Komisija za spoljnu trgovinu i carine Predstavničkog doma parlamenta BiH nije danas usvojila Izvještaj o radu Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH za 2008. godinu.

Tokom rasprave je zaključeno da izvještaj nije usvojen jer je evidentno da je spoljnotrgovinski deficit BiH u porastu, nisu provedene mjere zaštite domaće proizvodnje, ne vodi se dovoljno računa o domaćoj proizvodnji, saopšteno je iz parlamenta BiH.

Komisija je na današnjoj sjednici donijela zaključak kojima se Savjet ministara BiH zadužuje da se uspostavi regulatorna funkcija na nivou BiH koja će biti nadležna za rješavanje vodoprivrednog pitanja u BiH.

Savjet ministara BiH zadužen je i da upravljanje slivovima rijeka Neretve i Trebišnjice bude u skladu sa okvirnom direktivom o vodama EU, te da Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH pospiješi realizaciju Sporazuma o grantu Globalnog fonda za okolinu između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj o Projektu upravljanja Neretvom i Trebišnjicom.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE