• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan policije Republike Srpske

Povodom Dana policije Republike Srpske u Rebrovačkoj crkvi u Banjaluci će biti služen parastos poginulim pripadnicima MUP-a Srpske.

 Dan policije Republike Srpske Izvor: MONDO

Nakon raporta predsjedniku RS, Rajku Kuzmanoviću najviše rukovodstvo Srpske i MUP-a položiće vijence na spomen-ploču u zgradi MUP-a RS, a nakon toga  na Trgu Krajine biće održan tehnički zbor pripadnika MUP-a.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova i policija Republike Srpske je najbolje organizovana bezbjednosna agencija u BiH koja u svom radu postiže dobre rezultate i koja ima jasnu viziju svog razvoja i budućnosti", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srpske Stanislav Čađo.

Čađo je naglasio da nema izazova i problema sa kojim se policija RS ne može izboriti.

On je ocijenio da je saradnja policije RS sa bezbjednosnim agencijama u regionu sve bolja, ali nikada dovoljno dobra da ne može biti još bolja.

Govoreći o saradnji MUP RS i Agencije za istrage i zaštitu BiH, ministar unutrašnjih poslova Srpske je rekao da ona uvijek bude dobra kada se poslu pristupa profesionalno i odgovorno, ali kada se odstupi od tih principa onda se javljaju velike tenzije i nerazumijevanja.

Direktor policije RS, Uroš Pena, izjavio je da policija veoma profesionalno obavlja svoje zadatke, posebno u rasvjetljavanju krivičnih djela, teških krađa i sprječavanju narušavanja javnog reda i mira.

Gostujući u Dnevniku Radio-Televizije RS, povodom Dana policije, Pena je rekao da Srpska ima više od 5 hiljada policajaca i da su ostvareni zapaženi rezultati.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE