• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obilježavanje Dana policije RS

Nizom manifestacija danas se u Banjaluci obilježava Dan policije RS

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Srpske Željka Cvijanović danas su ispred zgrade republičkog Ministarstva unutrašnjih poslova u Banjaluci položili vijence na spomen-obilježje pripadnicima MUP-a poginulim u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Povodom Dana policije Srpske, vijence na spomen-ploču položili su i ministar unutrašnjih poslova Srpske Radislav Jovičić, direktor Policije Gojko Vasić, delegacija Narodne skupštine i gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović.

Vijence su položili i direktor Policije Srbije Milorad Veljović, delegacija Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH, delegacije Boračke organizacije, Saveza logoraša Srpske, Republičke organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila.

Na spomen-obilježje vijence su položile i delegacije Udruženja diplomiranih pravnika unutrašnjih poslova i Udruženja desertifikovanih policajaca.

U okviru obilježavanja Dana policije Srpske, održana je pokazna vježba Jedinice specijalne policije, ispred zgrade MUP-a Srpske u krugu Uprave za policijsko obrazovanje u Banjaluci biće izveden tehničko-taktički zbor, a zatim svečani prijem u restoranu Uprave.

U crkvi Rođenja Presvete Bogorodice na Rebrovcu u Banjaluci danas je služen parastos pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji su poginuli u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

Parastosu, koji je služen povodom obilježavanja Dana policije Republike Srpske, prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova i direktor Policije Republike Srpske Radislav Јovičić i Gojko Vasić, ministar prosvjete i kulture Srpske Goran Mutabdžija, predstavnici MUP-a i članovi porodica poginulih.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE