• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS i PUP zajedno na izbore

Autor SRNA

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić i predsjednik PUP-a Ilija Stevančević potpisali su danas u Banjaluci sporazum o zajedničkom učešću na opštim izborima s ciljem da penzioneri dobiju bolji status u narednom periodu.

Bosić je danas rekao novinarima da će SDS sa PUP-om izaći zajedno s listom za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i dodao da su penzioneri "u neku ruku na marginama društva u Srpskoj".

"Namjera je da se penzioneri potpuno uključe u društveni život Srpske i da ova populacija ima tretman koji zaslužuje, a to je da prije njih ne mogu da dobiju plate ni članovi Vlade Republike Srpske i niko od političkih predstavnika u Srpskoj", rekao je Bosić.

Stevančević je poručio da penzioneri u Srpskoj ne mogu imati "najniža primanja u Evropi" i dodao da djeca penzionera, kao ni penzioneri, nisu dobili mjesto u nadzornim odborima, iako su mnogi od njih završili fakultete.

"To je jedan od razloga što smo napustili koaliciju", rekao je Stevančević i pozvao sve penzionere i predstavnike boračke organizacije u Srpskoj da na predstojećim izborima glasaju za SDS i PUP.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE