• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SDS: Vlajki je nacionalista zbog koristi

Autor SRNA

Srpska demokratska stranka smatra da potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki kao Hrvat pokušava da se predstavi kao najveći srpski nacionalista, jer mu to donosi ličnu korist.

Iz SDS-a poručuju da bi Vlajki, kao "intelektualac i bivši demokrata", trebalo da zna da nijedna vlasti nije jednako Republika Srpska, ali da mu je "kao portparolu Milorada Dodika jasno da više od milion građana Srpske želi promjene i vlast koja će otvarati nova radna mjesta, razvijati ekonomiju, boriti se sa tajkunima i korumpiranim političarima, a ne biti servis 25 porodica iz SNSD-a".

"SDS podsjeća Vlajkija da je srpski narod uz njeno političko vođstvo u ratu stvarao i odbranio Republiku Srpsku, a da je on pobjegao u inostranstvo i otuda širio lažni pacifizam i probošnjaštvo", navodi se u saopštenju SDS-a.

U ovoj stranci tvrde da optužbe SNSD-a i njihovih "glasnogovornika" za cilj imaju skretanje pažnje sa problema građana, siromaštva i nezaposlenosti, te ih pozivaju da kažu šta je to SNSD uradio za 12 godina vladavine.

Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki izjavio je da postoje ozbiljne indicije koje upućuju na to da sadašnja opozicija u Srpskoj paktira sa unutrašnjim i spoljnim faktorima koji se otvoreno zalažu za ukidanje Srpske s ciljem rušenja vlasti i predsjednika Milorada Dodika.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE