• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Rasulo gradske administracije u Trebinju

Autor SRNA

Gradski odbor SNSD-a Trebinje optužio je gradsku administraciju da krši zakone o budžetskom poslovanju, o javnim nabavkama, skupštinske odluke o izvršenju budžeta, te da "rasipa budžet"

 SNSD: Rasulo gradske administracije u Trebinju Izvor: mondo.ba

Izvor: mondo.ba

Gradski odbor SNSD-a Trebinje optužio je gradsku administraciju da krši zakone o budžetskom poslovanju, o javnim nabavkama, skupštinske odluke o izvršenju budžeta, te da "rasipa budžet", navodeći da su svakodnevne realokacije sredstava razlog što ih je napustio finansijski menadžment.

"To je potvrda rasula gradske administracije, predvođene gradonačelnikom. Vjerujemo da su ove informacije dovoljne za tužioca, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, kao i Glavnu službu za reviziju javnog sektora da reaguju", navodi se u saopštenju trebinjskog SNSD-a.

U ovoj stranci kažu da se rješenje i spas iz ovakve situacije ne dobija iz jednomjesečnih i dvomjesečnih ugovora o privremenim i povremenim poslovima "koji se u posljednje vrijeme nude građanima u zamjenu za izbornu poslušnost i ucjenjivanjem da samo tako mogu zadržati nesistematizovana radna mjesta".

"Ovakvo manipulisanje javnošću, dodjelom lažnih i nerealnih ugovora, nije zapamćeno u istoriji Trebinja", ističu u SNSD-u i dodaju da je "cilj samo jedan, imati lični mandat i ostaviti građane i grad u višemilionskoj dubiozi".

SNSD osuđuje takve poteze i ima potrebu da se, kao vodilja u političkom smislu, distancira od uništavanja političke scene i kulture komuniciranja koja je, kako kažu, nepodnošljiva.

Iz ove stranke poručuju da je politika zajedništva, mira, stabilnosti, lijepog ponašanja njihova ideja koja je ostvariva samo onda kada je prepoznaju građani.

"To će biti rezultat 12. oktobra. Dragi građani, dočekajmo dan izbora uzdignute glave, dostojanstveno, ponosno, te pokažimo stepen emancipacije društva kome pripadamo i da to bude naš i vaš ključni faktor političke kampanje", navode u trebinjskom SNSD-u.

U SNSD-u kažu da, kao vodeće partija, ne žele davati ljudima lažna obećanja i "umotavati" to političkom slatkorječivošću.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE