• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Vrijeme je da svi doprinesu promjenama

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić poručio je večeras sa tribine u Brodu da je vrijeme da svi u Republici Srpskoj budu ujedinjeni i da doprinesu promjenama.

"Kada su preuzimali vlast 2006. godine obećali su nam zapošljavanje, ekonomsku stabilnost, provođenje referenduma o samostalnosti Srpske i još mnogo toga, a najbolje znate šta je ispunjeno", rekao je Tadić.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Broda Milan Gavrić izjavio je da su ovo za njega jedni od najjednostavnijih izbora, jer građani biraju promjene da bi se živjelo normalno, a ne kriminal, korupciju, nepotizam i armiju nezaposlenih.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić naglasio je da narod zna ko će voditi Republiku Srpsku u narednom periodu i dodao da će nova vlada raditi u interesu svih građana Srpske.

"Sasvim sam uvjeren da će Tadić najbolje znati šta treba razgovarati sa Putinom kada ode na prijem. Rafinerija stvara dugove, a kažu da proizvodi novu vrijednost", rekao je Bosić.

Na tribini su predstavljeni nosilac liste za Narodnu skupštinu Stevo Joksimović, te kandidati Teodora Budimir, Pero Stanić, Milan Gavrić, Suzana Jović, Nade Planinčević, Pero Đurić, Mira Vinčić i Sanja Cvijanović.

Građanima se obratio i kandidat za parlament BiH Mirko Okolić.

Promotivnom skupu je prisustvovao i predsjednik SRS Republike Srpske Milanko Mihajlica i predsjednik Penzionerske stranke Ilija Stevančević.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE