• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Dolazimo u Doboj da još više pomognemo

Autor SRNA

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Doboju da SNSD dolazi u ovaj stradalnički grad sa porukom da još više pomogne i putem institucija republičke vlasti.

 SNSD: Dolazimo u Doboj da još više pomognemo Izvor: MONDO/Petar Stojanović

Izvor: MONDO/Petar Stojanović

"Želimo da napravimo novu bolnicu, završimo novu dvoranu jer ovaj sportski grad zaslužuje da ima sportsku dvoranu, da učinimo sve da obezbijedimo što je moguće više novih radnih mjesta", rekao je Dodik novinarima prije predizborne tribine u Doboju.

Dodik je napomenuo da je vlast predvođena SNSD-om veoma brzo poslije majskih poplava uspjela da obnovi život, osnovnu komunalnu infrastrukturu, te podjelom vaučera pomogne ljudima.

"Idemo dalje da rješavamo pitanja privrede i zapošljavanja u ovom gradu. Nažalost, ogromna šteta koja je učinjena zaustavila je ovaj grad u njegovom razvoju", istakao je Dodik.

Kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla da postoji mnogo razloga da SNSD i politika koja je provođena u Doboju dobije podršku na izborima.

"Očekujemo pobjedu s obzirom na sve šta smo uradili za ovaj grad i cijelu izbornu jedinicu", istakla je Cvijanovićeva i dodala da grad ne bi preživio da nije bilo republičke vlasti.

Ona je podsjetila da su na ovom području provedeni  mnogi važni projekti, među kojima su oni koji se odnose na putnu infrastrukturu, te gradnju termoelektrane, jedne od najvećih u cijeloj regiji.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE