• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Da Srpska bude spremna za izazove

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić rekao je večeras u Šamcu da je cilj Saveza da promijeni situaciju u Srpskoj u toj mjeri da bude spremna da odgovori svakom izazovu.

"Da bi se to uspjelo, potrebni su istinska borba protiv korupcije i da svi budu ujedinjeni, a ne podijeljeni na političke stranke i da žele jedni drugima više zla nego dobra", rekao je Tadić u Šamcu gdje je održana predizborna tribina Saveza za promjene.

On je istakao da je to poruka za koju traži podršku svih građana Republike Srpske, kao i stanovnika Šamca, grada koji je mnogo propatio u majskim poplavama.

Tadić je ocijenio da je šteta mogla biti manja, a sanacija već završena da je Srpska bila bogatija i imala sposobnije institucije.

Kandidat Saveza za promjene za parlament BiH Mladen Bosić očekuje da poslije izbora SDS sa svojim koalicionim partnerima formira skupštinsku većinu i bude u Vladi Republike Srpske.

"Vjerujem da će ovi izbori prvi put biti izbori na kojima će narod odlučiti ko će biti na čelu Republike Srpske", istakao je Bosić.

Kandidat Saveza za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić očekuje da ovaj savez pobijedi na predstojećim izborima, a ako dobije mandat u Predsjedništvu kaže da će se zalagati za smanjenje poreza na plate da bi se stimulisalo zapošljavanje, ali i formirala agencije za borbu protiv korupcije.

Kandidat NDP-a za narodnog poslanika Đorđe Milićević rekao je da je poruka "Pokret za preokret" veoma jasna, jer govori o potrebnim suštinskim promjenama u Srpskoj, koje podrazumijevaju fiskalnu konsolidaciju budžeta, smanjenje javne potrošnje, značnija ulaganja u poljoprivredu i poseban tretman privrede.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE