• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić: Vojinović će dobiti veliku bitku!

Autor SRNA

Kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić uvjeren je da će Vukašin Vojinović u nedjelju, 28. septembra, na prijevremenim izborima za načelnika opštine Laktaši "dobiti veliku bitku".

"Vojinović je osoba koja je, ne samo dovoljno hrabra da izađe na prvu liniju, nego i dovoljno snažna da razriješi sve afere u ovoj opštini", poručio je Tadić sa predizborne tribine Saveza za promjene u Laktašima.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić poručio je da će građani 28. septembra izabrati svog načelnika Laktaša, a ne načelnika kojim će rukovoditi "ljudi iz sjenke".

Kandidat za načelnika opštine Laktaši Vukašin Vojinović obećao je da će stanovnici Laktaša konačno dobiti vodovodne sisteme i dostojanstven život, zaključujući da će biti načelnik svih građana.

Kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je da sa SNSD-om nema nikakve perspektive, a predsjednik NDP-a Dragan Čavić pozvao je kandidata SNSD-a za načelnika opštine Laktaši Miroslava Kodžomana da odustane od kandidature.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

A sta ako ga p . . . ?

MONDO REPORTAŽE